miércoles, 23 de septiembre de 2009

Comença la marxa per la igualtat]

Es una marxa que vol aturar la reforma de la llei d'estrangeria que empitjoraria les condicions de vida de les persones immigrades.
Es farà entre el 23 de setembre i el 22 d'octubre, entre Barcelona i Madrid. La data de sortida és el 23 de setembre, sortint de Terrassa, des de la plaça de Can Anglada, es fa un recorregut pel barri, se seguirà direcció a l'ajuntament, seguit d'una concentració, s'agafarà el tren de rodalies direcció Sabadell Nord, allá es farà un recorregut per la ciutat, on es sumaran més marxants i s'agafarà el tren en a Sabadell Sud
en direcció Barcelona, on estaran més marxants esperant la seva arribada per començar el viatge a peu. Allà es quedarà a la Rambla del Raval a les 17.00 i es farà una manifestació des de la Rambla del Raval a les rambles tornant per nou de la Rambla. El dia 23 es dorm a Barcelona, i el 24 es partirà a les 11.00 des de plaça de Sants, es farà un recorregut per Hospitalet i s'agafarà la N-2 fins arribar a Molins de Rei que és la primera etapa.

No hay comentarios:

Publicar un comentario