lunes, 4 de enero de 2010

6 de gener, de 19 a 20 hores enfront del Consolat de Dinamarca

Dia 6 de Gener, previ al pas a disposició judicial dels detinguts, vigília de 19,00h a 20,00h enfront de tots els consolats danesos.

A Barcelona us convidem a acompanyar-nos de 19 a 20 hores enfront del Consolat de Dinamarca, Rambla de Catalunya, 45, 4-2, cantó Consell de Cent. Porteu pancartes i espelmes.

Ens queden pocs dies perquè Juantxo i els altres tres detinguts a Copenhaguen passin a disposició judicial. Fins a aquest moment han estat retinguts per la policia, i arriba el moment de la decisió del jutge (llibertat sense càrrecs, ampliar la presó preventiva per a seguir investigant, o llibertat amb càrrecs a espera de judici, pel que hauria de romandre a Dinamarca).

Cal intentar que aquest comportament intolerable per part d'un estat democràtic cap als moviment socials independents acabi aquí.

Sabem, per fonts variades i fiables, que en ambaixades i consolats són molt sensibles a tot tipus d'acte o protesta, ja que perceben que el concepte que es tenia de Dinamarca a Espanya està canviant. Esperem que transmetin aquesta pressió al seu govern.

Llibertat per a Juan Lopez de Uralde, Nora Christiansen, Christian Schmutz i Joris Thijssen.

Gràcies pels vostres suports i participació en les diferents accions. Ens veiem el dia 6.

GREENPEACE i Tanquem les Nuclears - 100% RENOVABLES

-----------------------------------------------------------------------------------------

Día 6 de Enero, previo al pase a disposición judicial de los detenidos, vigilia de 19,00h a 20,00h frente a todos los consulados daneses.

En Barcelona os invitamos a acompañarnos de 19 a 20 horas frente al Consulado de Dinamarca, Rambla de Catalunya, 45, 4-2, esquina Consell de Cent. Llevad pancartas y velas.

Nos quedan pocos días para que Juantxo y los otros tres detenidos en Copenhague pasen a disposición judicial. Hasta este momento han estado retenidos por la policía, y llega el momento de la decisión del juez (libertad sin cargos, ampliar la prisión preventiva para seguir investigando, o libertad con cargos a espera de juicio, por lo que debería permanecer en Dinamarca).

Hay que intentar que este comportamiento intolerable por parte de un estado democrático hacia los movimiento sociales independientes acabe aquí.

Sabemos, por fuentes variadas y fiables, que en embajadas y consulados son muy sensibles a todo tipo de acto o protesta, ya que perciben que el concepto que se tenía de Dinamarca en España está cambiando. Esperemos que transmitan esta presión a su gobierno.

Libertad para Juan Lopez de Uralde, Nora Christiansen, Christian Schmutz i Joris Thijssen.

Gracias por vuestros apoyos y participación en las diferentes acciones. Nos vemos el día 6.

GREENPEACE y Tanquem les Nuclears - 100% RENOVABLES

No hay comentarios:

Publicar un comentario